Prvi Karlovački

Glazbeni kamp za djecu ovog ljeta u Karlovcu

Autor: Marta Marinović

16.05.2022

Glazba

Glazbeni centar Buka organizira ovoga ljeta kamp za osnovnoškolce od 1. do 4. razreda, koji će se održati u Ladvenjku od 4. do 8. srpnja. Kamp je poludnevnog oblika što znači da dijete dolazi u 8 sati te odlazi u 16 sati.

Kroz pet dana provodit će se mnoštvo raznih aktivnosti s naglaskom na  glazbene radionice gdje će se djeca upoznati sa raznim instrumentima te će zajedno stvarati glazbu i kompozicije uz razne glazbene i ritmičke igre.  Svaki dan započinje laganom tjelesnom aktivnošću – jogom prilagođenoj djeci, razgibavanjem ili progresivnom mišičnom relaksacijom. Tokom dana se djeca uključuje i u  ekološke aktivnosti te šetnju šumom. Omogućeno je i svakodnevno kupanje u Korani, ovisno o vremenu, navode iz Glazbenog centra.

Kamp vode dva voditelja uz glazbene goste, a broj djece je ograničen. Kotizacija iznosi 950 kn a i  uključuje ručak te dva međuobroka.  Plaćanje je moguće u tri rate. Prva rata (316kn) se uplaćuje nakon prijave za rezervaciju mjesta. Prijaviti se možete putem obrasca: https://form.jotform.com/221223163878052