Prvi Karlovački

Glazbeni centar BUKA ovaj tjedan kreće s upisima u novu školsku godinu

Autor: Renata Benković

25.07.2022

Karlovac

Školica je namijenjena djeci od 7 do 10 godina, a održava se utorkom od 18 do 19.30 s početkom nove školske godine. Broj mjesta u grupi je ograničen

Glazbeni centar BUKA ovaj tjedan kreće s upisima u novu školsku godinu za programe mini glazbene školice i tečajeva instrumenata. Upisi u mini glazbenu školicu su otvoreni te se možete prijaviti na linku

https://form.jotform.com/222045136172042

Školica je namijenjena djeci od 7 do 10 godina, a održava se utorkom od 18 do 19.30 s početkom nove školske godine. Broj mjesta u grupi je ograničen.

Mini glazbena školica je spoj osnova glazbenih tečaja i igraonice u jednom.

Djeca u zabavnom i poticajnom okruženju usvajaju vještine grupnog muziciranja na raznim instrumentima, uče o nastajanju glazbe, glazbenim pravcima, uče teorijske osnove, obrađuju poznate pjesme te skladaju vlastite skladbe. Uz sve to poboljšavaju koordinaciju, grubu i finu motoriku, bruse pažnju, pamćenje i koncentraciju te se super zabavljaju kroz mnoštvo ritmičkih i glazbenih igara, poručuju iz BUKA-e.

Upisi za početne tečajeve instrumenata će se objaviti naknadno, a u BUKA-i su pripremili i par noviteta u programima. Obavijesti i novosti možete pratiti na web stranici:

ww.glazbenicentarbuka.com.hr

kao i na facebook stranici i instagramu.