Glazbene zvijezde večeri Vatra i Urban, prije njih Pocket Palma, a u Gastro kutku Gustafi

VIŠE IZ RUBRIKE

  Dani piva spoj su vrhunskog piva, fine hrane, odlične zabave i izvanredne glazbe. Ove godine očekuju nas neka od najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji će tijekom pet toplih kolovoških noći dodatno „zagrijati“ atmosferu. Na otvaranju ste mogli slušati Buđenje i Gibonnija, a evo glazbenog programa koji vas očekuje večeras:

  Novost ovogodišnjih Dana piva je da uz dosadašnju raznovrsnu ugostiteljsku, trgovačku i zabavnu ponudu na Promenadi, ove godine postoji i Gastro kutak koji je biti smješten na igralištu kod Sokolskog doma, dakle na klizalištu, gdje se nalazi restoran s 300-tinjak sjedećih mjesta, lounge zonom i glazbenim programom od od podneva. U Gastro kutku većeras od 19:00 zabavljat će nas Gustafi, a u večerima koje slijede -  dobro poznati lokalni bendovi Strings band, Rivers band i Black& White.

  Posebnu atrakciju predstavlja podizanje balonom na vrući zrak jučer, danas i u nedjelju, a koje je kao i svi koncerti besplatno za posjetitelje, samo se trebalo prethodno prijaviti se za podizanje balonom na službenoj stranici Dana piva Karlovac. Odaziv je bio ogroman i svi termini su popunjeni u rekordnom roku. Nadalje, za najmlađe posjetitelje u šancu je biti postavljen kutak s napuhancima.

  Radno vrijeme manifestacije je od 18 do 24 sata, a Gastro kutka danas i sutra od 10.30 do 00.30 sati, a u ponedjeljak i utorak od 09 do 00.30 sati.

  Cijena pola litre Karlovačkog svijetlog piva je 15 kuna, a cijena velikog pivskog pereca od 14 do 20 kuna.

  Kako bi se pridonijelo manjim gužvama u gradu i povećala sigurnost pješaka, osiguran je besplatan parking na ŠRC Korana za sve one koji se odluče doći autom. Autobusi će voziti svakih sat vremena u centar i iz centra natrag na ŠRC Korana. Već tradicionalno organiziran je i prijevoz vlakom koji tijekom vikenda kreće iz Zagreba s glavnog kolodvora, a karta je simboličnih 10 kuna. Osigurani su i besplatni autobusi iz Duge Rese, Slunja, Ozlja i Ogulina koji također vode do centra Karlovca i natrag u danima vikenda.

  Tu su i narukvice 18+ koje omogućuju ugostiteljima da lakše prepoznaju tko je punoljetan i da ne moraju provjeravati osobne iskaznice. Dani piva okupljaju tisuće ljudi, stoga se pazi i na okoliš tako da se i ove godine pivo toči u čaše napravljene od recikliranog materijala.