U tijeku izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj

Glasajte za vrtić Rakovac na FB stranici gradonacelnik.hr!

VIŠE IZ RUBRIKE

Sherajte i lajkajte

Glasanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne,

U tijeku je treći po redu izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj – glasajte za svoje favorite do 24. svibnja!

Za titulu najljepšeg vrtića bori se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina, dok će žiri najbolje vrtiće birati među 27 kandidata. Sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na FB stranici gradonacelnik.hr do 24. svibnja u podne, kada se zaključuje izbor.

Iz Karlovca, ove godine prijavljen je Dječji vrtić Četiri rijeke, vrtić Rakovac, a link je ovdje.

-Ovaj put za titulu se natječu 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina. I ovaj put izbor provodimo na dvije platforme – Najljepši vrtić biramo preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima. Naš projekt prepoznali su i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje te su se uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izradili smo kriterije temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina naš žiri će proglasiti među 27 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječu 52 vrtića. Izbor najljepšeg vrtića provodi se na našoj Facebook stranici na kojoj smo, ispod ove objave, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića, ovaj put redoslijedom kojim su nam pristizale prijave. Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da ćemo pobjednike izbora za najljepši vrtić proglasiti u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi.

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega ćemo prebrojati i prekontrolirati lajkove te potom i objaviti pobjednike.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže – na našoj FB stranici.

Svim našim sudionicima želimo puno lajkova, dijeljenja i što jaču promociju, a svim našim FB korisnicima uživanje u prekrasnim fotografijama vrtića koje najbolje oslikavaju sav trud, kreativnost i ulaganja koja su u njih uložena.  Poruka svima - vremena još ima, SHERAJTE i LAJKAJTE svoje favorite, što više dijeljenja bit će i više lajkova i bolji rezultat u ovoj utrci!

Sretno dalje svima!Sretno svima, poručuju s FB gradonačelnik. hr.