Setno maturanti!

FOTO GALERIJA: Svečano podijeljene diplome maturantima MIOŠ-a na Glazbenom paviljonu

VIŠE IZ RUBRIKE

Mješovita industrijsko-obrtnička škola Karlovac danas je za svoje maturante organizirala svečanu podjelu diploma. Svečanost je održana na Glazbenom paviljonu. Ove je godine u MIOŠ-u maturiralo 119 učenika, neki u četverogodišnjim, a dio u obrtničkim zanimanjima.
-U četverogodišnjim programima imamo ove godine maturante u smjeru Građevinski tehničar, Arhitektonski tehničar, Frizer i Kozmetičar. To su učenici koji se mogu zaposliti ili mogu nastaviti školovanje nakon položene državne mature, a svi su pristupili državnoj maturi i očekujemo da će im se želje ostvariti. Također imamo trogodišnje smjerove Rukovatelj građevinskim strojevima, Keramičar oblagač, Monter suhe gradnje, Pekar, Mesar, Pomoćni pekar, Soboslikar i Pediker. Većina njih već radi, već u trećem razredu oni nalaze poslove i iz škole kreću na posao. Zadovoljni smo jer svatko od njih tko želi može raditi, rekla je ravnateljica MIOŠ-a, Snježana Erdeljac i maturantima zaželjela puno uspjeha.
Učenici su pripremili i kraći program, a na podijeli diploma okupili su se brojni roditelji, ostali članovi obitelji i prijatelji.