Prvi Karlovački

[FOTO GALERIJA] Povorka veselih maturanata prošla kroz grad

Autor: Marta Marinović

29.05.2020

Karlovac

Maturijada je jedan od najveselijih dana u životu maturanta, na jedan dan zaboravi se na sve brige koje ih očekuju na polaganju ispita državne mature i upisa na željene fakultete.

Ekipa Prvog karlovačkog otišla je među maturante i pitala ih kako se osjećaju i kakvi su im planovi za budućnost.

-Hrpa emocija je trenutno u nama. Sve su nas emocije obuzele, sreća, radost i tuga jer se opraštamo od naših razreda i prijatelja, većina nas odlazi u druge gradove i nećemo se više toliko puno viđati kao prije. Žao nam je što maturijada ove godine nije kao proteklih, ali vjerujem da ćemo se jednako dobro zabaviti, rekla nam je predsjednica Vijeća maturanata Petra Mamić.

-Radosna sam što završavam školu, a ujedno sam i tužna što se svi rastajemo. Zajedno sam sa svojim razredom sve prošla, bile su to divne četiri godine. Voljela bih reći kako svi u mom razredu planiraju ići na fakultete, svi se trudimo, rekla je Sara Magdić iz Ekonomske škole.

-Tužni smo što se rastajemo od naših prijatelja, želimo svim maturantima puno uspjeha na maturi i na upisima na fakultete, rekli su nam Vladimir Žganjer i Josip Tomina. (ma)

foto: i.č.

Autor: Marta Marinović