Prvi Karlovački

First minute: Glamping avantura za čitavu obitelj u Termama Tuhelj

Autor: Anamarija Radočaj

23.03.2021

Promo

Luksuzni Glamping Village Terma Tuhelj otvoren je čitavu godinu, a rezervirate li odmor do 15. travnja ostvarujete 20 posto popusta za boravak u bilo kojem terminu do kraja godine.

Ako ste i vi jedan od milijuna zabrinutih roditelja koji se pita kako svoju djecu barem na kratko „isključiti“ s gadgeta i ponovo ih spojiti sa svijetom, glamping je odlično rješenje. Otputujte zajedno. Ne morate ići daleko, jedan od najatraktivnijih luksuznih kampova – Glamping Village Terma Tuhelj s 26 modernih mobilnih kućica, otvoren je prošlog ljeta. Sigurna mjesta za igru i obiteljsko roštiljanje, spa oaza, prekrasna zelena okolica i blizina vodenog parka najpoznatijih zagorskih termi čini Glamping Village mjestom je na kojem će se ponovo povezati čitava obitelj.

Za djecu

Kada ste posljednji put vidjeli svoje dijete da slobodno trči šumom, istražuje biljni i životinjski svijet, šeće stazama, vozi bicikl i pri tom uživa?

U Glamping Villageu klinci će ponovo otkriti ljepotu pokreta i povezat će se s prirodom. U toplijem dijelu godine neće propustiti kupanje u zabavnom dječjem bazenu, a ako su istinski zaljubljenici u vodene atrakcije, samo pet minuta šetnje udaljen je Vodeni planet Terma Tuhelj. U otvorenim i zatvorenim bazenima, adrenalinskim toboganima i Vodenom gradu, gosti glampinga mogu uživati besplatno.

Za roditelje

Bit će to odmor bez stresa. Uz omiljeni napitak, s prostrane terase luksuzne Vita Family ili Loft mobilne kućice uživat ćete u igri svojih klinaca. Možda ukradete nekoliko sati samo za sebe i napunite baterije u privatnoj spa oazi Glamping Villagea sa saunama, whirpoolom i opuštajućom relax zonom ili odaberete jedan od tretmana SPAeVITAe centra Terma Tuhelj.

Zajednički trenuci

 Zagorski brežuljci jednostavno pozivaju na akciju. Izleti po okolici dobar su način da aktivno provedete zajedničke trenutke koji će započeti već u vrijeme doručka. Svako jutro na terasi vaše luksuzne kućice dočekat će vas zagorska košara sa svježim, lokalnim namirnicama. Bit će to savršen početak dana prepunog doživljaja.

Sigurno i opušteno, daleko od gradske vreve, a u neposrednoj blizini kulturno povijesnih znamenitosti Hrvatskog zagorja, ovdje ćete  zasigurno uživati u svom odmoru.