GK Zorin dom

"Eventuše" - pogrebno poduzeće mora postati agencija za organizaciju evenata......

VIŠE IZ RUBRIKE

Premijera nove crnohumorne drame

Autorica teksta je Petra Cicvarić, a režiju potpisuje Peđa Gvozdić. Glume: Karlo Bernik, Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić, Sara Ipša i Nino Pavleković

Što povezuje pogrebnika, političara, influenserice i kandidata za Doru, saznajte u novoj urnebesnoj crnoj komediji obojanoj satirom!!

Pogrebno poduzeće “Felix i sinovi” preko noći nađe se u teškim problemima - glava kuće te ujedno i vlasnik poduzeća, otac Felix, iznenada je preminuo te ostavio svojoj djeci, Oskaru i Matildi, dug od 300 tisuća eura koji moraju isplatiti u roku od 90 dana. Brat i sestra u pomoć zovu svoju tetu koja im nudi rješenje: pogrebno poduzeće mora postati agencija za organizaciju evenata, koristeći naravno ljesove za sve evente…

“Eventuše “ je crnohumorna drama koja propitkuje postavke modernog svijeta gdje su zdrav razum i izopačenost zamijenili mjesta. Na koje sve laži pristajemo kako bismo bili dio društvene zajednice pogledajte u novoj predstavi Zorin doma.

Autorica teksta je Petra Cicvarić, a režiju potpisuje Peđa Gvozdić. Glume: Karlo Bernik, Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić, Sara Ipša i Nino Pavleković.

Premijera „Eventuša“ je u petak, 15. ožujka, u 20 sati, repriza dan kasnije u subotu u isto vrijeme, a u redovnom programu, predstava je na repertoaru u srijedu 27. ožujka, od 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kazališta ili online na linku https://zorin-dom.mojekarte.hr/hr/buy-step-1.html