Karlovački punkrock heavy band

EoT ima novi singl i videospot: ''Dugi Prsti Sudbine feat. Fenksta''

VIŠE IZ RUBRIKE

Suradnja s reperom i producentom Fenksta

Za otpjevane dionice dječjeg zbora je zaslužna 4. grupa Baletnog studija Zorin dom 2022/2023 voditeljice Martine  Maričić. te su za solo dječju izvedbu zaslužne Melani Cindrić i Laura Netretić iz navedene grupe.

Karlovačka beskompromisna trojka EoT udara ponovno s novim neobičnim singlom - 'Dugi Prsti Sudbine' u suradnji s reperom i producentom Fenksta. Singl je obojen hip hop trenucima koji su svojevrsni omage na '90-e, uz epski refren popraćen anđeoskim zborovima, zaraznim groove-om ritam sekcije, ujevićansko-krležijanskim izričajem, impaktnim rap dionicama te umjetničkom suradnjom koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Dugi Prsti Sudbine je sirovi monolog o unutarnjem konfliktu čovjeka koji je vjeran sebi, koji ne podliježe konformizmu i slabostima uma -  jer je svjestan da će tama kroz koju hoda tek tada postati svjetlost.

Glazbu je napisao akademski glazbenik i multiinstrumentalist Boris Kolarić (Hooligan Mauz Studio) kao i tekst koji je reper i producent Fenksta svojim izričajem upotpunio. Pjesmu je snimila i producirala glazbenica, vokalistica i producentica Maja Kolarić (Hooligan Mauz Studio). Za otpjevane dionice dječjeg zbora je zaslužna 4. grupa Baletnog studija Zorin dom 2022/2023 voditeljice Martine  Maričić. te su za solo dječju izvedbu zaslužne Melani Cindrić i Laura Netretić iz navedene grupe. Za aranžman je zaslužan EoT, a mix i master Henrik Larsson, producent i inženjer Deadmanaudio studija u Stockholmu. Za dizajn je zaslužna Maja Kolarić, a za grafičku obradu glazbenik i grafički dizajner Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a.

Spot je producirao Vjekoslav Palinić, a režirali su EoT i Vjekoslav Palinić.