Prvi Karlovački

Elvira Radočaj predsjednica Interesnog odbora Ženske inicijative podružnice HNS-a Duge Rese

Autor: Branko Obradović

07.06.2019

Politika

Održana izborna skupština Interesnog odbora Ženske inicijative podružnice HNS-a grada Duge Rese

U četvrtak je održana je izborna skupština Interesnog odbora Ženske inicijative podružnice HNS-a grada Duga Rese. Na skupštini je za predsjednicu izabrana Elvira Radočaj, za potpredsjednicu Marijana Protulipac, za tajnicu Josipa Urem, a za članice predsjedništva Ana Grković, Ana Luketić, Ana Belavić, Željka Joldić.

Skupštinu su pozdravili predsjednik GO HNS-a Duga Resa Dražen Benković, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Karlovačke županije Ana Matan Bišćanić i glasnogovornica HNS-a Karlovačke županije Marina Novaković Matanić.

Novoizabrana predsjednica Elvira Radočaj zahvalila se svim delegatkinjama na ukazanom povjerenju, te je rekla da će Ženska inicijativa HNS-a u Duga Resi pokušati okupiti što više žena, te da će se do jeseni pripremiti okrugli stol na jednu od 10 tema koja je iznijela u svom planu radu.

Sve građanke Duga Rese bit će pozvane na zajednički dijalog, te će se zajedničkim snagama iznači najbolja rješenja za probleme s kojima se žene nose na području grada Duga Rese, ali i šire.

 

 

 

Autor: Branko Obradović