Drugo mjesto osvojio je prošlogodišnji pobjednik Auto lim lak

Ekipa Švarče pobjednik veteranskog turnira u košarci

VIŠE IZ RUBRIKE

    Peti  veteranski turnir u košarci koji je odigran na vanjskom igralištu na Švarči, po prvi put osvojila je ekipa Švarče, koja je u finalu bila bolja od lanjskog pobjednika Auto lim laka. Treće mjesto osvojila je momčad Duge Rese koje je bila bolja od Novog centra. U polufinalnim susretima postignuti su sljedeći rezultati: Švarča - Duga Resa 40:32 i Auto lim lak - Novi centar 57:25. U susretu za treće mjesto Duga Resa je pobijedila Novi centar sa 48:34. U finalu Švarča je bila bolja od Auto lim laka s 50:46. Nakon podjele pehara i priznanja izabrani su i najbolji pojedinci. Tako je za najboljeg igrača turnira proglašen Marin Prugovečki, dok je najbolji igrač finala bio njegov bratić Ivan Prugovečki. Najbolji strijelac turnira bio je Tomislav Čunović s 25 koševa, a najbolji strijelac u revijalnom natjecanju u tricama bio je Tomislav Mikšić. Izvan konkurencije najbolji u tricama bio je Davor Beber. Nagrađeni su i najstariji igrači turnira. Sve utakmice sudili su Alen Peris i Marin Prugovečki.

    Švarča: Igor Jurković, Goran Perušić, Krešimir Perušić, Goran Bačić, Ivan Prugovečki, Marin Prugovečki, Bruno Brozović, Filip Žugčić, Davor Pejčinović, Tomislav Mikšić.

    Auto lim lak: Josip Car, Ivan Cvrk, Juraj Brajnović, Mario Dubravčić, Tomislav Čunović, Mario Katić, Boris Diklić, Zoran Vuičić.

    Duga Resa: Vedran Puškarić, Jakov Škrtić, Dino Bunetar, Živko Franko, Krunoslav Jukić, Diko Kovačić, Dario Pavlić, Željko Petrović,Zvonimir Laurenčić.

    Novi centar: Saša Zlatić, Damir Močnik, Daro Vukić, Ivan Novaković, Bojan Letić, Alen Marković, Alen Banda, Tihomir Ivaka i Krunoslav Laskač.