TZ područja Kupa

Edukativne radionice za one koji kreiraju turističke sadržaje

VIŠE IZ RUBRIKE

Besplatne su, broj polaznika je ograničen

Edukativni programi će se održati tijekom listopada i studenog u Ozlju, Draganiću i Lasinji

Turistička zajednica područja Kupa organizirala je, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, nekoliko zanimljivih edukativnih programa koji će se održati tijekom listopada i studenog u Ozlju, Draganiću i Lasinji. Edukacije su namijenjene prije svega turističkim dionicima, ali i svima koji sudjeluju u kreiranju turističkih sadržaja i promociji našeg kraja.

Prva na rasporedu je Foto-radionica, pripremljena u suradnji sa Svijet u bojama – održat će se na području Ozlja i okolice od 13.10. do 18.10.2023.

Sudjelovanje je besplatno za polaznike i namijenjeno je odraslima i mladima, starijima od 10 godina. Prijave su obavezne na mobitel voditeljice Sanje 091 – 574 2343, a broj polaznika je ograničen, najviše do 15.

Okupljanje je u petak, 13. listopada, u 16.30 sati u centru Ozlja, u Društvenom centru Ozalj. Sljedeća dva dana je praktični rad na lokacijama, a sve završava izložbom radova polaznika 18. listopada, u Ozlju.

Druga radionica je namijenjena svima koji u radu koristite društvene mreže. Besplatna je za sve zainteresirane polaznike i traje jedan dan. Održava se u subotu, 21.listopada, u prostorijama Društvenog centra Ozalj. Početak je od 9  sati.
Organizira ju Megami iz Karlovca, prijavite se obavezno na info@tzp-kupa.hr

Na kraju, u Ozlju, Draganiću i Lasinji organiziraju se edukacije kreirane za potrebe poticanja novih i unapređenja kompetencija postojećih poduzetnika u turizmu, s naglaskom na one koji razmišljaju o pokretanju privatnog smještaja. Vodi ih renomirani predavač Željko Trezner.

Radionice su besplatne, traju 2 sata, a prijave su na info@tzp-kupa.hr