Prvi Karlovački

Edukacija za iznajmljivače početnike i one koji to tek žele postati

Autor: Sunčica Laić

06.12.2019

Karlovac

Ove godine u Karlovcu je registrirano 20-ak novih privatnih iznajmljivača

Edukacija za male iznajmljivače početnike i one koji to tek žele postati ili pripremaju objekt za registraciju bit će održana će se u srijedu 11. prosinca u Obrtničkoj komori Karlovačke županije s početkom u 16 sati.

Imali smo takvih edukacija proteklih godina i pokazale su se vrlo korisne za sve one koji su ih pohađali. S obzirom da je ove godine u Karlovcu registrirano 20-ak novih privatnih iznajmljivača sigurni smo da će to biti vrlo zanimljivo i korisno. Ovim putem pozivamo sve one koji se time žele baviti da dođu i poslušaju kako biti kreativan i uspješan, te kako u konačnici zaraditi jer cilj svih aktivnosti koje karlovačka Turistička zajednica provodi za svoje dionike je da oni budu uspješniji i ostvare veću gospodarsku aktivnost i veći profit, poručila je direktorica karlovačke Turističke zajednice Marina Burić.

Na edukaciji će početnici saznati kakva ih nakon registracije objekta čeka organizacija poslovanja, od pripreme objekta, prezentacije, oglašavanja i upoznavanja s pravima i obvezama koji uključuje vođenje knjiga, prijavu gostiju i slično.

Trajanje edukacije je od 16 do 19 sati, a besplatna je za sve sudionike. Svi polaznici dobit će specijalizirani časopis za male iznajmljivače „Apartman Plus“. Edukaciju organizira Turistička zajednica grada Karlovca u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj – Interligo d.o.o. Split. (sl)