Vozačima slijede kazne

Dvoje teško ozlijeđenih u prometnim nesrećama

VIŠE IZ RUBRIKE

Loš dan u Vojniću

Tri prometne nesreće dogodile su se u protekla 24 sata, od kojih dvije s teško ozlijeđenima, a obje su se dogodile na području Vojnića.

Prva se dogodila na državnoj cesti u mjestu Jagrovac u 16.10 sati u kojoj je teško ozlijeđena vozačica.

-Teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 60-godišnjakinja koja nije prilagodila brzinu kretanja vozila uslijed čega je izlaskom iz nepreglednog zavoja izgubila nadzor nad upravljačem i sletila van kolnika, udarila u zemljanu površinu nakon čega je došlo do prevrtanja vozila. Vozačici će biti uručen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće, navode u policiji.

U Grabovcu Vojnićkom noćas oko 1 sat dogodila se druga teška nesreća.

-Osobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka upravljao je 27-godišnji državljanin Njemačke koji nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i udario u prometni znak, a zatim i u zemljani obrov. U prometnoj nesreći 25-godišnji putnik, državljanin Njemačke je teško ozlijeđen, a protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, stoji u današnjem policijskom priopćenju.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su i dva kaznena djela.