PU karlovačka

Dvije prometne nesreće, jednu skrivio pijani vozač

VIŠE IZ RUBRIKE

62-godišnjak imao 2,37 promila

Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Perica Matošević u današnjem javljanju za naš radio izdvojio je prometne nesreće:

- Jučer ujutro u 8.55, na 39. kilometru A-1 dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljala je 61-godišnjakinja koja se dolaskom na naplatnu postaju Karlovac prilikom izlaska sa autoceste započela kretati prema drugoj kolničkoj traci a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu.

Uslijed navedenog je udarila u teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka s priključnim vozilom kojim je upravljao 20-godišnjak. Od jačine udarca osobni automobil je odbačen te je udario u betonsku zapreku koja razdvaja prometne trake. U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena te će protiv nje biti podnesen obvezni prekršajni nalog, kaže Matošević.

-Isto tako, jučer popodne u 14.20 sati u Slunju se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 62-godišnjak upravljajući osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,37 promila. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.