PU karlovačka

Dvije osobe smrtno stradale, jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na području općine Draganić

VIŠE IZ RUBRIKE

Tragedija

Očevidom je utvrđeno da stradali muškarci nisu koristili sigurnosni pojas

U prometnoj nesreći što se jučer dogodila na području općine Draganić smrtno su stradale dvije osobe, a jedna je teško ozlijeđena, izvijestio je voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Ivan Marković. Iznio je i detalje ove teške nesreće.

-Jučer oko 11.30 sati u mjestu Zagraj, općina Draganić dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnjak i kretao se naseljem Zagraj te se tom prilikom vozilom nije držao bliže desnom rubu kolnika već je skrenuo u lijevo,  sišao na zemljanu površinu i nekontroliranim kretanjem udario u kanal oborinskih voda i betonski rub mostića. Nakon toga vozilo se prevrnulo  i udarilo u  betonski stup. Na mjestu prometne nesreće 49-godišnji vozač smrtno je stradao a 49-godišnji suvozač naknadno je preminuo u zdravstvenoj ustanovi, te je utvrđeno da nisu koristili sigurnosni pojas, dok je 52-godišnja putnica teško ozlijeđena i koristila je sigurnosni pojas. Nadležnom državnom  odvjetništvu slijedi izvješće.

Policija u protekla 24 sata bilježi još jednu prometnu nesreću i to u Karlovcu. U njoj je, pak, teško ozlijeđena pješakinja.

-Jučer oko 16.30 sati u Karlovcu, Riječka ulica dogodila se prometna nesreća gdje je teško ozlijeđena pješakinja. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 72-godišnjakinja koja je vozilom  udarila u 72- godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći 72-godišnja pješakinja teško je ozlijeđena. Protiv  vozačice nadležnom državnom odvjetništvu slijedi podnošenje kaznene prijave, izvijestio je Marković.