Sportski vikend

Dva prvenstvena susreta dugoreških stolnotenisačica

VIŠE IZ RUBRIKE

Vikend pun događanja

U petak aktivni rukometaši i stolnotenisačice

Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" igraju danas od 20 sati u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" zaostali susret trećeg kola HEP Superlige za žene s ekipom "TIS-a" iz Zagreba. Dugoreške stolnotenisačice dočekuju u sedmom kolu u subotu od 13 sati ekipu "Vrsara".

Rukometaši "Karlovca" igraju danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu pripremnu utakmicu s momčadi "Rudara" iz Ruda. "Rudar" je član Premijer lige. Susret počinje u 19 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "Osijeka". Susret počinje u 15 sati.

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u jedanaestom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "FSV" iz Rijeke. Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Nogometni savez Karlovačke županije organizira u subotu u dvorani Osnovne škole Grabrik dvoransko prvenstvo veterana Karlovačke županije. Sudjeluje osam ekipa, u skupini A su "Slunj", "Mostanje 1", "Duga Resa" i "Vojnić 95", a u skupini B "Zrinski Ozalj", "Mladost" Rečica, "Mostanje 2" i "Karlovac 1919". Turnir počinje u 14 sati.

Malonogometni klub "Reduta futsal" dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u posljednjem, sedmom kolu Prve hrvatske malonogometne lige za žene ekipu "Futsal Super chicks" iz Poličnika kod Zadra. Ta utakmica odlučuje koja će ekipa biti četvrta, a koja peta. Susret počinje u 14 sati.

Kuglačice "Ogulina" gostuju u subotu u Sisku u trinaestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe "Siscie". Susret počinje u 15 sati.

U subotu se igraju susreti jedanaestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug. Od 17 sati sastaju se "Crikvenica" - "Rakovica" i "Mlaka" Rijeka - "Korana" Slunj.

U subotu se igraju susreti trinaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. U županijskom derbiju na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" sastaju se "Karlovac" - "Kupa". Susret počinje u 14 sati.

U subotu i nedjelju igraju se susreti petnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. U subotu od 17 sati sastaju se "Policajac" Ogulin - "Klek" Ogulin i "Skrad" - "Mostanje 1949" i od 18 sati "Dubovac" - "Kupa". U nedjelju od 17 sati igraju "Obrtnik" Ogulin - "Velebit 2" Otočac i od 18 sati "Karlobag" - "Željezničar".