Prvi Karlovački

Dugoreški HNS donirao Hrvatsko planinarsko društvo “Vinica”

Autor: Sunčica Laić

17.10.2020

Politika

Gradska organizacija HNS-a Duge Rese, zajedno s članicama Ženske inicijative te mladima HNS-a, danas je donirala Hrvatsko planinarsko društvo „Vinica“ s većom količinom kuhinjskog pribora za opremanje Planinarske kuće “Mladen Polović” kako bi starim i novim članovima, te posjetiteljima planinarske kuće boravak u njemu učinili što ugodnijim.

-U ovom vremenu zahvaćenom korona pandemijom, postajemo svjesni kako je boravak na svježem zraku od iznimne važnosti u jačanju imuniteta. Pošto je posljednjih godina došlo do pomlađivanja društva i povećanja broja izleta, a samim time i povećanjem broja planinara koji pohode našu Vinicu, HNS je ovom donacijom pomogao HPD-u Vinica, te time barem malo pridonio njihovom boljem funkcioniranju i razvoju. Naš poklon nije velik ali je od srca i u budućnosti ćemo nastojati takvih aktivnosti imati sve više.

Želimo olakšati svakodnevni život naših sugrađana. Pristupačni smo, otvoreni i srdačni prema svima, stalno prisutni na terenu, među članovima i građanima. Uvijek smo spremni pomoći svakome bez obzira na međusobne razlike,  naglasio je predsjednik HNS-a Duge Rese Dražen Benković.