Prvi Karlovački

Dugorešani spremno dočekuju Thompsona

08.10.2019

Glazba

Još samo pet dana do velikog koncerta Marka Perkovića Thompsona na stadionu u Dugoj Resi

Sve je spremno za veliki koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Dugoj Resi, koji je dio velike koncertne turneje  za koju se u svim hrvatskim gradovima do sada tražila ulaznica više. Thompsonova vjerna publika u Dugoj Resi imat će priliku uživati u vrhunskoj koncertnoj produkciji i višesatnom glazbeno-scenskom spektaklu, a organizatori iz NK Duga Resa 1929, Thompsonovim će koncertom ujedno obilježiti i 90 godina kluba.

Marko Perković Thompson jedan je od najpopularnijih, a ujedno i najtiražniji hrvatski izvođač s karijerom u samom vrhu domaće glazbene scene koja traje više od 25 godina i tijekom koje je otpjevao brojne bezvremenske hitove. Mnogi od njih postali su domoljubni rock evergreeni koje obožavaju sve generacije.

Za sve svoje fanove, Thompson je sa svojim bendom za koncertni spektakl u Dugoj Resi pripremio repertoar svih svojih najvećih hitova,  poput pjesama „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „Zaustavi se vjetre”, „E moj narode“  i mnoge druge.

Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj vjernoj publici, a o broju Thompsonovih fanova u Dugoj Resi i okolnim  mjestima ponajbolje govori činjenica da se ulaznice sjajno prodaju i da organizatori očekuju rasprodani stadion.

Koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona održat će se 12. listopada na stadionu u Dugoj Resi. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 80 kn, a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: caffe barovima “Joka” i “Luna” u Dugoj Resi, “Urban” u Jastrebarskom, “Leo” u Slunju, “Snoopy” u Ogulinu i “Foto Korani” u Karlovcu. Ulaznice se također mogu nabaviti i na prodajnim mjestima TISAK Medije i u sustavu Eventima.

Sve informacije o koncertima Marka Perkovića Thompsona i aktualnoj turneji pratite na službenoj web stranici.

 

FOTO: High Level d.o.o.