Sportski vikend

Državno prvenstvo u atletici za mlađe juniorke i mlađe juniore na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek"

VIŠE IZ RUBRIKE

Državno prvenstvo

Danas nogomet "Karlovac 1919" - "Ravnice", u subotu i nedjelju atletika

Atletski klub "Karlovac" organizator je pojedinačnog državnog prvenstva u atletici za mlađe juniorke i mlađe juniore, koje će u subotu i nedjelju bit održano na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek". Natjecanje oba dana počinje u 16 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u posljednjem 34. kolu Treće nogometne lige Centar momčad "Ravnica" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Vojnića 95" dočekuju u subotu na svom stadionu u posljednjem 30. kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad "Mladosti" iz Zaboka. Utakmica počinje u 18 sati.

U nedjelju, 4. lipnja igraju se susreti posljednjeg 27. kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Sastaju se od 18 sati "Mladost" Rečica - "Slunj", "Draganić" - "Ogulin", "Barilović" - "Ilovac" i "Vatrogasac" - "Zrinski Ozalj", a slobodna je "Croatia 78". U nedjelju, 4. lipnja igraju se dvije zaostale utakmice Druge županijske nogometne lige, od 17 sati i 30 minuta sastaju se u susretu 21. kola "Kupa" - "Plaški", a od 18 sati utakmicu 20. kola igraju "Dobra" Novigrad - "Cetingrad".