Prvi Karlovački

Državljanka Njemačke skrivila prometnu nesreću, ona i suputnik teško ozlijeđeni

Autor: Renata Benković

01.06.2021

Crna kronika

U protekla 24 sata na području PU karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenim osobama i dvije s lako ozlijeđenim osobama. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je prometnu na auto cesti.

Jučer u 7.15 sati na 47. kilometru autoceste A1 u smjeru Splita kod Netretića, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka upravljala je 30-godišnja državljanka Njemačke koja se nije kretala sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je u desnom zavoju vozilom skrenula van kolnika, udarila odbojnu ogradu, nakon čega se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati, prevrnulo se i ponovo udarilo u zaštitnu ogradu.

U prometnoj nesreći vozačica i 38-godišnji putnik teško su ozlijeđeni. Protiv 30-godišnje vozačice nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Te dvije krađe koje su se dogodile na području Ogulina.

-U Policijskoj postaji Ogulin jučer je zaprimljena prijava 55-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 31. svibnja s područja Ogulina otuđio metalne tračnice trgovačkog društva. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Isto tako, zaprimljena je prijava 79-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 26. svibnja ispred ili u unutrašnjosti trgovačkog centra u Ogulinu iz torbice otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta je više stotina kuna.