Prvi Karlovački

Država u 7 gradova daje u zakup 31 poslovni prostor, u Karlovcu se nude dva

Autor: Ksenija Begović

15.10.2020

Karlovac

Državne nekretnine d.o.o. raspisale su 15. listopada 2020. natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske kojim se u zakup daju prostori u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vinkovcima i Kninu.

U Karlovcu se nudi prostor od oko 95 metara kvadratnih na Zrinskom trgu po početnoj mjesečnoj neto zakupnini 2.582,28 kuna. Država za zakup nudi i prostor u Preradovićevoj ulici, od 60-ak kvadrata. Početna mjesečna neto cijena zakupa je 2.082,50 kuna.

Pregledu prostora kao i otvaranju ponuda može pristupiti sva zainteresirana javnost, a ponudu za zakup, uz pravne osobe, mogu dati i udruge te fizičke osobe koje imaju registriran obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Ugovori o zakupu sklapaju se na vrijeme od 10 godina s onim ponuditeljima koji su ispunili uvjete natječaja i ponudili najviši iznos te su zakupnici prvi mjesec oslobođeni plaćanja zakupnine, obavijestili su iz Državnih nekretnina.

Rok za podnošenje ponuda je 6. studenoga 2020. do 12 h.

Ponude se mogu dostaviti poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva. Javno otvaranje održat će se 6. studenoga 2020. u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Dežmanova 10, Zagreb, u 13 sati.