Prvi Karlovački

Drvona predstavlja DISANO podne obloge – novu inovaciju na tržištu

Autor: Ksenija Begović

11.05.2021

Promo

Stigli ste u Drvonu i birate pod za svoj dom. Na trenutak pomislite kako ste previše izbirljivi te samo maltretirate prodavača. Tražite pod koji je otporan, dugotrajan i kvalitetan, u isto vrijeme mora biti jednostavan za održavanje i lak za postavljanje, a povrh svega toga htjeli biste da Vaš pod bude što prirodniji, ekološki prihvatljiv te neškodljiv za zdravlje, pogotovo zdravlje Vaših najdražih. 

Nakon dugotrajne potrage prodavač Vam preporuči DISANO zašto? DISANO podovi renomiranog njemačkog proizvođača HARO predstavljaju novu inovaciju na tržištu. Kombiniraju vrhunsku estetiku te maksimalnu kvalitetu s najnovijim dostignućima u industriji koja im jamče ekološku prihvatljivost te neškodljivost po zdravlje. 

Odlikuje ih prirodan izgled drva te otpornost na Sunčeve zrake. Podovi koji u sebi sadrže umjetne materijale mogu se pod utjecajem Sunčevih zraka iskriviti ili promijeniti boju. DISANO podovi ostaju isti cijeli svoj životni vijek. Udubine od namještaja postaju stvar prošlosti. Zbog njihovog prirodnog sastava te elastičnosti, sve udubine i neravnine se nakon nekog vremena same poravnaju. DISANO podovi iz naše ponude su vlagootporni što znači da ih možete postaviti u prostore s povećanom razinom vlažnosti, poput kuhinja pa čak i kupaonica. Ne sadrže PVC niti druge slične materijale., a višeslojna struktura te SilentSense površina jamče topao i zdrav ugođaj za Vaša bosa stopala. Za razliku od običnih vinila i laminata  daske DISANO podova dolaze u XL formatu (9.3 x 235 x 2035 mm) što uvelike pridonosi vizualnom dojmu.

Održiva i ekološki prihvatljiva kvaliteta DISANO podova potvrđena je od strane nadležnih njemačkih instituta. 

Na kraju navedimo još jednom osnovne prednosti zašto se odlučiti baš za DISANO podove:

  1. ne sadrže PVC, teške metale i štetne kemikalije
  2. udobni za hodanje: mekani, topli i tihi
  3. jednostavni za postavljanje i laki za održavanje
  4. vlagootporni zahvaljujući inovativnim ElastoTec i AquaReject slojevima
  5. termički stabilni
  6. autentični dekori prirodnog drva
  7. ne gube boju i izgled pod djelovanjem UV zraka
  8. estetski i vizualno dojmljivi zahvaljujući XL formatu
  9. tihi prilikom hodanja zahvaljujući plutenoj podlozi

Disano podove, kao i veliki izbor laminata, parketa te vinilnih podova renomiranih europskih proizvođača potražite u drvnom centru Drvona, Antuna Mihanovića 7 na Baniji.

Kontakt:

Drvona d.o.o.

Antuna Mihanovića 7

47000 Karlovac (Banija)

Tel: 047 646 044

E-mail: info@drvona.hr

Web1: www.drvona.hr

Web2: www.drvo-trgovina.hr