Hostel Karlovac u Selcu

Drugi najjači vikend u Hostelu Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

Odličan vikend

Hostel Karlovac pun gostiju

I dok se drugdje po Jadranu tek polako skupljaju gosti u sezoni za koju se već sada može tvrditi da sasvim sigurno neće biti rekordna Hostel Karlovac u Selcu zabilježio je drugi najjači vikend u ovoj godini.

-Trenutno su gosti djeca iz Dječjeg vrtića Slunj njih 24 sa svojih pet brižnih teta i ravnateljicom Gordanom Kovačević. Uz njih po treći put 50 mladih rukometnih nada ima svoj sportski kamp u organizaciji  Kristijana Ljubanovića i četiri trenera iz Rukometnog kluba "Sedmerac". Treniraju dva puta dnevno, zabavljaju se, kupaju, a odigrali su i prijateljski susret protiv vršnjaka iz Crikvenice. Da Kiki radi dobar posao zna se već od ranije pa ne sumnjamo da će ovaj kamp od slijedeće godine trajati još duže i zasigurno biti još veći po broju polaznika. U Selcu za svoje mjesto na plaži bore se i polaznici vinkovačkog plivačkog kluba njih tridesetak pod vodstvom svojih dva trenera koji kažu da nam nešto veći valovi itekako dobro dođu za razliku od optimalnih bazenskih uvjeta. I nisu to svi mladi sportaši koji borave u popularnom Hostelu. Tu je i dvadesetak mališana polaznika vrlo svestrane Hero sport akademije u kojoj se uče prvi koraci iz gotovo svih bazičnih sportova. Očekuje se dolazak i tridesetaktak gostiju iz Slovačke članova Chorus Via Musica i prijatelja karlovačkog vokalnog okteta koji će danas imati nastup na novoj terasi popularnog kafića Rum & Ment, kazao je direktor Dario Smojver.

Danas u Hostel Karlovac dolaze novi gosti, pa će biti veselo i zanimljivo. Vrijeme je pravo ljetno, pas će svi uživati u kupanju, sunčanju i raznim aktivnostima

-Ponedjeljak će dodatno popuniti kapacitete Hostela dolaskom mladih kanarinaca iz Ilovačke šume koji će tu slijedeći tjedan odraditi sad već tradicionalni nogometni kamp. Uz njih dolaze i predstavnici kluba ritmičke gimnastike Leda iz Zagreba, te  članovi Ski kluba Zagreb i Nogometnog kluba Bubamara također iz Zagreba, a pridružit će im se i djeca iz Dječjeg vrtića Bistrac Ogulin i Dječjeg vrtića Zvončić Ozalj. Do sada smo uspješno završili prvi dio programa Škole u prirodi i grupe  mališana iz karlovačkih vrtića. Nakon navedenih grupa ostaje nam još jedan tjedan gostoprimstva za vrtićku djecu iz Slunja, Ogulina i Ozlja, a onda kreću sportski kampovi. Naravno tu sam nam cijelo vrijeme prisutni i individualni gosti. Gledamo da svima izađemo u susret kako bi se svojim kućama vratili samo sa najljepšim uspomenama, rekla je Margita Hreljac voditeljica turističke agencije u Hostelu Karlovac.