OŠ Banija

Drugi Dan znanosti

VIŠE IZ RUBRIKE

Predavanja i radionice

Započinjemo u 17.00 sati predavanjem Daria Marčaca Tik tok: posao ili zabava i nastavljamo s radionicama Kako je lako učiti kemiju, GLOBE escape room, Određivanje dobi ribe, Skuhajmo ljigavca, Ozobot Bit+ i Kemijska čistionica, poručuju iz OŠ Banija.

U petak, 10. studenog bit će održan drugi Dan znanosti u OŠ Banija.

-Započinjemo u 17.00 sati predavanjem Daria Marčaca Tik tok: posao ili zabava i nastavljamo s radionicama Kako je lako učiti kemiju, GLOBE escape room, Određivanje dobi ribe, Skuhajmo ljigavca, Ozobot Bit+ i Kemijska čistionica.

Osim naših vrijednih i ustrajnih učitelja, gostuju nam već spomenuti tiktoker odnosno TikTok konzultant Karlovčanin Dario Marčac te naši bivši učenici, na koje smo osobito ponosni. To su magistra biologije Nikolina Boić, suradnica JU Aquatika Karlovac i magistar kemije Josip Draženović, asistent na Zavodu za organsku kemiju i biokemiju Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu.

Pozivamo učenike 5. - 8. razreda, roditelje/skrbnike i suradnike da se pridruže predavanju i radionicama naših i gostujućih predavača, poručuju iz OŠ Banija.