Sportski vikend

Druga prvenstvena gostujuća utakmica zaredom nogometaša "Karlovca 1919"

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

Karlovački nogometaši gostuju u Zagrebu kod "Trnja"

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u sedamnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige u Zagrebu kod momčadi "Trnja". Utakmica počinje u 15 sati.

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" dva susreta Superlige za žene. Dugoreške stolnotenisačice dočekuju od 11 sati ekipu "Varaždina", a od 17 sati "TIS" iz Zagreba.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedamnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "ENNA-e Vukovar". Susret počinje u 20 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Hrvatskog dragovoljca" iz Dugog Rata. Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

Seniorke Rukometnog kluba Škola Rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Samobora". Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Ilovca" gostuju u subotu u Odri u šesnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Odre". Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trećem kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige momčad "Ribole Kaštela". Susret počinje u 20 sati.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedamnaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške momčad "Pazina". Utakmica počinje u 17 sati.

Dvije utakmice četvrt završnice Hrvatskog nogometnog kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije igraju se u nedjelju od 15 sati. Sastaju se "Vatrogasac" - "Dobra" Novigrad i "Duga Resa 1929" - "Vojnić 95".

U subotu se igraju susreti petnaestog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug za muške. "Korana" iz Slunja gostuje od 17 sati u Ravnoj Gori kod "Goranke". "Kupa" iz Ozlja slobodna je u ovom kolu.

Ovaj vikend igraju se susreti devetnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. "Rakovica" gostuje u subotu od 16 sati u Otočcu kod "Velebita 2". Karlovački "Željezničar" gostuje u subotu od 17 sati kod "Skrada". "Mostanje 1949" dočekuje u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Karlobaga". "Obrtnik" dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Vatrogasca" iz Otočca.

Ovaj vikend igraju se susreti sedamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Ogulin" gostuje u subotu od 13 sati u Delnicama kod "Goranina". "Karlovac" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Gacke" iz Otočca. "Kupa" dočekuje u nedjelju od 15 sati na kuglani u Ozlju ekipu "Plitvica".