Prvi Karlovački

Draženka Polović: “Je li Grad Karlovac dao pravo građenja za poslovnu zgradu i bazen na Prilazu Kozjači?”

Autor: Sunčica Laić

22.09.2022

Karlovac

Na današnjem aktualnom satu Gradskog vijeća, vijećnicu Draženku Polović ispred Kluba Možemo! i  Nova ljevica zanimalo je li Grad dodijelio pravo građenja na katastarskoj čestici 3645/1 na Prilazu Kozjači koja se nalazi pored poduzeća Niskogradnja d.o.o. koja s Gradom Karlovcem, kako je navela, ima “odličnu suradnju u vrijednosti od tri milijuna kuna u zadnjih dvije godine”

-Na toj čestici koja pripada Gradu je po našim saznanjima sagrađena poslovna zgrada i bazen, pa me zanima jeli to konačno grad Karlovac dobio bazen, a da mi to ni ne znamo pa da javimo građani da se dođu na gradski bazen kupati, izjavila je.

Resorna pročelnica Tatjana Gojak istaknula je kako Upravni odjel za imovinsko pravne poslove nije dao nikakvo pravo građenja u pogledu izgradnje bazena ili bilo kakvog drugog objekta na toj nekretnini.

-Već dugi niz godina vodi se sudski postupak vezan uz tu nekretninu, već je bila i prvostupanjska, mislim i drugostupanjska presuda i dobit ćete sve informacije, poručila je Gojak ponovivši kako nisu dali nikakvo pravo građenja i da je sudski postupak u tijeku.