Prvi Karlovački

Dražen Keča: Vjerujem u pobjedu protiv “Zameta”

Autor: Branko Obradović

24.09.2020

Sport

Karlovačke rukometašice dočekuju u subotu u prvom kolu ekipu "Zameta"

U subotu i nedjelju počinje natjecanje u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi zapad za žene.  Povodom početka prvenstva danas je u prostorijama Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac održana konferencija za novinare. Trener Dražen Keča istaknuo je da su kompletne pripreme odrađene u dvorani na Borlinu.

-U odnosu na prošlu sezonu odustalo je osam igračica, pa smo u prvu ekipu uključili četiri igračice rođene 2004. godine i dvije igračice rođene 2006. godine. Pripreme smo vrlo kvalitetno odradili u dvorani na Borlinu i zahvaljujem ljudima koji su nam to omogućili. Prvu utakmicu igramo u nedjelju protiv “Zameta” iz Rijeke, u prošloj sezoni bila je to najbolja ekipa u ligi. Na domaćem terenu možemo iznenaditi, samo moramo izdržati ritam utakmice svih 60 minuta. Tu očekujem da daju svoj doprinos mlade igračice, da zamijene igračice prve postave, kako bi malo odmorile. Zbog problema s dvoranama odigrali smo samo tri pripremne utakmice. Nama je cilj ostanak u ligi, a možemo i ugodno iznenaditi. Vjerujem u pobjedu protiv “Zameta”, kazao je Dražen Keča.

Pouzdana vratarka Patricija Keča istaknula je da su odrađene odlične pripreme i da su spremne za prvenstvo.

-Jako dobro smo radile u pripremnom razdoblju. Ne treba se bojati ekipe “Zameta”, idemo u toj utakmici na pobjedu. Možemo biti među prvih pet u ligi, samo da ne bude ozljeda, rekla je Patricija Keča.

Lucija Stepić, koja je odlično igrala u pripremnim utakmicama, optimist je pred početak prvenstva.

-Bile smo dobre u pripremnim utakmicama, mlade igračice koje su uključene u prvi sastav pokazale su da su potencijal. Ne bojimo se “Zameta” i sigurna sam da dva boda ostaju u Karlovcu, kazala je Lucija Stepić.

Karlovčanke igraju protiv “Zameta” u nedjelju od 18 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu, a dobivena je dozvola da utakmici prisustvuje 500 gledatelja.