Prvi Karlovački

“Dragi moj Bože, pa jel može ljepše od ovog?”; Huljić obradio jedan od najvećih Oliverovih hitova

Autor: Anamarija Radočaj

21.02.2019

Glazba

"Dva put san umra", veliki hit pokojnog Olivera Dragojevića dobio je novu, instrumentalnu verziju, u izvedbi Tončija Huljića, njegovog benda Madre Badesse uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zbora AK "Ivan Goran Kovačić".

Instrumental velikog hita Olivera Dragojevića,  u  izvedbi Tončija Huljića, njegovog benda Madre Badesse uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zbora AK “Ivan Goran Kovačić” predstavljen je u utorak, a komentari ispod spota na YouTubeu govore da je splitski glazbenik napravio dobar posao.

“Mislim da se Oliver sada osmjehuje, divota!”, “Bojim se da će neki ljudi shvatiti Huljićevu veličinu kada bude prekasno. Meštar od glazbe!”, “Savršeno, hvala bogu šta vas imamo dragi Huljići”, “Genij. Uvijek ispred svojega vremena”, “Dragi moj Bože, pa jel može ljepše od ovog ??!!”, samo su neki od komentara, onih koji su poslušali pjesmu.

Kako za novu, Huljić je bio i autor  glazbe za originalnu verziju koju je pjevao Oliver. Tekst je napisala Tončijeva supruga Vjekoslava. (direktno.hr)

Foto: Facebook stranica Tonci Huljić & Madre Badessa