Prvi Karlovački

Dostavljate u Karlovcu ili Karlovačkoj županiji? Javite nam se!

20.03.2020

Vijesti

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je niz mjera koje su na snazi od 19. ožujka i primjenjuju se 30 dana, a u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom. Mjere su to koje su nužne, ali one su pogodile cjelokupno gospodarstvo.

U vremenima poput ovih jedni drugima moramo pružiti bezuvjetnu pomoć. Moramo biti oslonac i podrška kako bi poslodavci što manje otpuštali svoje radnike, a s druge strane kako bi isti ti poslodavci imali što manje gubitke.

Naša svakodnevica sažeta je u hashtagu #ostanidoma, što je primarno kako bismo pobijedili nevidljivog neprijatelja kojim smo okuženi. Sada nam je svima iznimno važna dostava kako prehrambenih proizvoda, lijekova, tako i higijenskih i drugih potrepština.

Svjesni društvene odgovornosti koju kao medij imamo, s ciljem pomoći cjelokupnom gospodarstvu, odlučili smo spomenutih 30 dana omogućiti objavu vaših oglasa na našem portalu www.karlovački.hr, radiju Prvom karlovačkom i Karlovačkom tjedniku.

Svi obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi i ugostitelji koji vršite dostavu svojih proizvoda, javite nam se!

Mail koji trebate poslati na adresu marketing@karlovacki.hr treba sadržavati sljedeće podatke:

  • Vaše ime i prezime

  • Naziv firme i adresu

  • Link web stranice ili društvene mreže ukoliko je imate

  • Telefon

  • Proizvode i cijene

  • Uvjete dostave

  • Radno vrijeme dostave

Članak u kojem će biti objavljeni zbirni oglasi bit će postavljen na naslovnicu portala www.karlovački.hr u kojem će biti objavljene sve dostave kako u gradu Karlovcu tako i čitavoj Karlovačkoj županiji. Popis će se ažurirati po primitku svakog novog oglasa.

Radijsku reklamu na temelju dostavljenih podataka osmislit će i realizirati naši djelatnici, a ona će se emitirati u eteru minimalno 30 dana ovisno o situaciji s koronavirusom.

Sve one oglase koje zaprimimo do utorka do 13 sati uvrstit ćemo u Karlovački tjednik koji izlazi četvrtkom.

Kao društveno odgovorni mediji i s nadom da ćemo uskoro svi skupa koračati ulicama s osmijehom na licima, igrati se u parkovima, ići u školu, piti kave u kafićima,  želimo biti poveznica onih kojima je pomoć nužna i vas koji ste svjetla točka našeg gospodarstva.

 

 

Vaš Hrvatski radio Karlovac d.o.o.