Prvi Karlovački

Dođite na pivo i pivske delicije u restorane Lovački rog i Tempo!

Autor: Sunčica Laić

24.08.2020

Promo

U svakodnevnoj ponudi imaju rebarca u tamnom pivu, mirisnu juhu od vrganja i piva, pivsku platu, gurmansku pljeskavicu i druge delicije s pivom, a kao novinu nude i primamljivu pivsku tortu…

U sklopu nove promotivne aktivnosti karlovačke Turističke zajednice pod nazivom „Na pivo u Karlovac“ koja traje od 21. kolovoza do 4. rujna, među devet restorana i 15 kafića, brojne primamljive pivske specijalitete i velik izbor piva nude i poznati karlovački restorani Tempo i Lovački rog.

-Već od lipnja su naši karlovački restorani osmislili razna jela od piva pod budnom palicom Turističke zajednice grada Karlovca. Mislim da je to jedan hvale vrijedan projekt, te da ulaganjem u njega možemo biti prepoznatljivi diljem Hrvatske pa i šire.

U našim restoranima taj se projekt pokazao jako dobar.

U restoranu Lovački rog osmislila sam steak u laganom pivskom umaku sa domaćim kroketima, po receptu naših iskusnih kuhara. Također, nudimo i divljač u umaku od tamnog piva i višanja sa njokima.

Primamljiva štrudla s jabukama i pivom, recept naše kuharice Marine savršeno se stapa sa sladoledom od vanilije ili laganom pjenicom od vanilije. Svakako nas posjetite u našem restoranu Lovački rog i uživajte u miru i tišini, te cvrkutu ptica, koje nam pruža naša prekrasna priroda.

Budućim mladencima preporučujemo i prostor za savršena vjenčanja u novom WEDDING PAVILIONU u sklopu Lovačkog roga. Pavilion prima do 250 osoba i kao iz bajke je. Rezervacije za 2021. godinu su u tijeku. Fotografije možete pogledati na našoj Facebook i Instagram stranici restorana Lovački rog.

Svaku vašu zamisao pretvaramo u stvarnost jer bajka počinje u restoranu Lovački rog.

Koristim priliku pozvati vas 12. rujna ove godine na radionicu naše štrudle Lovački rog u sklopu svima poznatog ŠTRUDLAFEST-a. Radionica će se održati u našem parku restorana, sa prigodnim programom, degustacijama, a možete iskoristiti trenutak i probati nešto upravo sa našeg pivskog jelovnika, poručuje vlasnica restorana, Dijana Petrić.

Bogatu i raznovrsnu ponudu pivskih jela i velikog izbora piva nude i u restoranu Tempo koji se  nalazi u samom centru grada Karlovca, na prekrasnoj Mažuranićevoj obali.

Dok traje pivska manifestacija, u svakodnevnoj ponudi imaju rebarca u tamnom pivu, mirisnu juhu od vrganja i piva, a kao novinu nude i primamljivu pivsku tortu koja se radi s tamnim pivom… Uz navedena jela, posjetitelji mogu probati i tradicionalni buncek s dinstanim kupusom i krumpirom, zatim pivsku platu za dvije osobe koja obuhvaća buncek, gurmansku pljeskavicu, pivske kobasice, te dinstani kupus i krumpir, sa točenim pivom za dvije osobe gratis. U ponudi će uživati i ljubitelji ramsteka u umaku od piva, a posjetitelji će vjerojatno biti ugodno iznenađeni okusima čak i štrudle od piva.

U ponudi ovi priznati i cijenjeni karlovački restorani imaju 10-tak vrsta piva, točeno Heiniken pivo, te pivske koktele.

Restoran nije više studentska menza. Taj smo ugovor prekinuli prije točno godinu dana i sada radim na brendiranju restorana. Osmislila sam potpuno novi jelovnik koji je prilagođen svakom modernom gostu. Tu su naši poznati burgeri (Tempo i Kupa), rebarca, ćevapi u kajmak umaku, gurmanska pljeskavica, plata Tempo, ramstek u flambiranom luku, biftek u umaku od vrganja i tartufa, razna rižota i tjestenine….a novost je i da nam uskoro stiže i pizza. Tom dijelu se vesele naši najmlađi. Tempo je poznat i po svojim toplim obrocima koje uslužujemo svakodnevno do 14,00 h. Tu su razna variva, gulaši, pečenja… A cijena je od 20 kn pa do 50 kn. Što se tiče pivskog jelovnika, u Tempu sam se stvarno poigrala sa jelima, naglašava.

Ujedno sve zainteresirane poziva na guštanje u tradicionalnim jelima našeg kraja.

Nakon šetnje zelenim parkovima, istraživanja gradskih muzeja dođite na našu gastro avanturu i vrhunske menije sa pivskim aromama. Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08-22 sata, dok za vrijeme manifestacije radimo do 23 sata, a za sada nedjeljom ne radimo osim po potrebi, poručuje vlasnica.

Ističe i kako se u skladu sa situacijom vezanom uz koronavirus njihovi restorani pridržavaju svih epidemiološhih mjera, te kako se gosti u njima mogu osjećati sigurno.

Osvrnula se i na Petrić obrt za ugostiteljstvo koji je u samom vrhu visoke gastronomije dugi niz godina.

-Za taj uspjeh je svakako zaslužan moj otac Zlatko i majka Zorka, kao i za moj uspjeh i ljubav koju su mi usadili za taj posao. Mlađi brat Damir i ja trudimo se nastaviti koracima naših roditelja. Nije uvijek lako, ima kriznih dana, ali kada čovjek radi posao koji voli i najteže stvari lakše prebrodi, navodi.

Podsjeća i kako u sklopu njihovog obrta imaju  i luksuznu vilu sa 20 ležaja u samom centru Novalje, pod nazivom “Villa Zora”, te apartmane Dina i Lucija u samom centru grada, iznad restorana Tempo.

-U tom dijelu vidim budućnost turizma i svakako mi je želja da se razvijamo i dalje, najavljuje Dijana.

Na kraju zaključuje kako ju najsretnijom u ovom zahtjevnom i mukotrpnom poslu čini osmijeh i zadovoljstvo na licima gostiju.