Dodijeljena priznanja za najljepše adventske izloge u Karlovcu, prvo mjesto pripalo Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor

VIŠE IZ RUBRIKE

    Dodijeljena su priznanja za najljepše adventske izloge u Karlovcu. Prvo je mjesto pripalo Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor sa 3441 glasom. Priznanje je preuzela ravnateljica Centra Nataša Horvat. Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac osvojio je 3203 glasa i tako zauzeo drugo mjesto. Priznanje je preuzela ravnateljica Martina Brajdić Manojlović. Vlasnica Bloom cvjetnog studija Tihana Grašić preuzela je priznanje za treće mjesto. Njen ukrašen izlog osvojio je 563 glasa.

    Na adresu Turističke zajednice grada Karlovca tijekom prosinca pristiglo je ukupno 17 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani od 21.12. do 30.12.2020. na Facebook stranici Visit Karlovac.

    Ovo je bio treći po redu izbor za najljepši adventski izlog i/ili poslovni prostor. Turistička zajednica grada Karlovca provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga i poslovnih prostora u vrijeme blagdana, te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. Iako su prošlu godinu obilježili pandemija te brojna ograničenja kretanja ove su dekoracije doprinijele blagdanskom raspoloženju i pozitivnom ozračju.

    Građani i pratitelji FB stranice Visit Karlovac su se vrlo aktivno uključili u izbor, te je bilo više reakcija na objave nego u istom razdoblju lani.

    -Zahvaljujem svima koju su sudjelovali u projektu te svima koji su uredili i prijavili svoje izloge na ovaj izbor. No važno je istaknuti da se zahvaljujemo i svima onima koji nisu sudjelovali u izboru ali kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te na taj način doprinose ozračju u našem gradu, izjavila je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić.