Prvi Karlovački

Dobre ljetne vibracije uz hitove Nene Belan i Fiumensa u Ozlju

16.07.2019

Glazba

Nakon što je prošle godine koncert dva puta odgođen zbog lošeg vremena, ove godine nebeske sile naklonjene su dobrom provodu i odličnoj atmosferi

U okviru programa „Ljeto u Ozlju 2019“, u organizaciji Grada Ozlja i ozaljske Turističke zajednice organiziran je raznovrstan program na Gradskom kupalištu u Ozlju. Nakon što prošle godine vrijeme nije dozvolilo Neni Belanu da napravi pravi spektakl u Ozlju, ove godine nebeske sile naklonjene su dobrom provodu i odličnoj atmosferi. Petak, 19. srpnja dan je kada će svi ljubitelji pjesama Pričaj mi o ljubavi, Stojin na kantunu, Dugo toplo ljeto ili pak Ponoćna zvona, uživati u dobrim ljetnim vibracijama na obnovljenom i uređenom ozaljskom kupalištu. Trosatni koncert jednog od najvažnijih autora u povijesti domaće glazbe Nene Belan počinje u 21 sat.

Program kreće već od poslijepodneva, od 16 sati za kada je ekipa iz River Dance Karlovac organizirala program animacije na vodi Aqua Fun. Program je besplatan, aktivnosti su prilagođene svim uzrastima, zato pravac Ozalj, rekreirajte se i zabavite uz Kupu. (a.r.)

Foto: Facebook stranica Neno Belan