Bogata gastro ponuda i razni sadržaji
Dnevni boravak na Kupi cijelo ljeto na Gradskom kupalištu Slave Raškaj u Ozlju
VIŠE IZ RUBRIKE
Dnevni boravak na Kupi je program u organizaciji Izvan fokusa, Grada Ozlja i Turističke zajednice područja Kupa, a u partnerstvu s Restoranom Žganjer, koji se realizira na Gradskom kupalištu Slave Raškaj u Ozlju sa ciljem vraćanja kupača na rijeku Kupu i organiziranja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu, mlade i odrasle. Projekt Dnevni boravak na kupi trajat će tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, a predstavljen je jučer predstavnicima medija.
-Mi ovo Gradsko kupalište Slave Raškaj zovemo "kupalište s pogledom". Ponosno pripremamo program za ovo ljeto u suradnji s ekipom Izvan fokusa i Restoranom Žganjer. Turistička zajednica područja Kupa napokon je uspjela u svojoj namjeri i dočekali smo jedan ovakav ambijent i ovakvu ponudu. Pripremljena je tradicijska gastro ponuda ozaljskog kraja, te razni sadržaji namijenjeni mladim i obiteljima, rekao je direktor Turističke zajednice područja Kupa Toni Šarić.
Restoran Žganjer zadužen je za gastro ponudu, a već na predstavljanju manifestacije moglo se vidjeti da će posjetitelji kupališta uživati u raznim delicijama.
-Restoran Žganjer je za Dnevni boravak na Kupi pripremio dobro poznate naše deserte, uz ova fantastična mesna jela, koja su zapravo odmak od naše tradicijske ponude. Ta jela na vrlo zanimljiv način spajaju street food i tradicionalnu hranu ozaljskog kraja, istaknula je Lidija Žganjer Gržetić iz Restorana Žganjer.
Program koji će tijekom ljetnih mjeseci biti na Gradskom kupalište Slave Raškaj u Ozlju predstavio je Filip Trezner iz Izvan fokusa.
-Dnevni boravak na Kupi je manifestacija koja će trajati cijelo ljeto na Gradskom kupalištu Slava Raškaj u Ozlju. Zapravo, koncept je ugodna atmosfera, ambijent, povremena glazba, radionice za djecu, večeri uz gitaru, filmovi i razne druge aktivnosti koje će oplemeniti ovo kupalište. Uz kulturne programe, poput koncerata, izložbi i filmova, bit će i sportski sadržaji, rekao je Filip Trezner.
Na predstavljanju manifestacije novinari su imali priliku kušati i specijalitete koje je pripremio najbolji amaterski kuhar u Hrvatskoj i pobjednik showa "Kuhan i pečen" Ivan Medić.