Prvi Karlovački

Djevojka izgubila bankovne kartice, “nalaznik” podigao 2000 kn, trojica alkoholiziranih isključena iz prometa

Autor: Ksenija Begović

19.09.2021

Crna kronika

U Policijskoj postaji Karlovac 20-godišnjakinja je jučer prijavila da je tijekom dana na području Karlovca izgubila  novčanik s novcem i dokumentima te bankovnom karticom, nakon čega je nepoznati počinitelj s karticom podigao novac s bankomata. Materijalna šteta je veća od 2.000 kuna.

Iz policije su također izvijestili da su u protekla 24 sata evidentirana dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira  u Ogulinu i dvije prometne nesreće od kojih jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Što se tiče prometa, trojica su vozača zbog alkohola isključena iz prometa i zadržana na triježnjenju.

U Karlovcu je sinoć u 22,30 sati zaustavljen 41-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,97 g/kg.   Također sinoć u 23,40 sati u Karlovcu policija je kontrolirala i 25-godišnjaka i utvrdila da je vozio pod utjecajem alkohola od 2,55 g/kg.

Policijski službenici su sinoć u 23,20 sati i u Ogulinu utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola  upravlja 18-godišnjak. On je napuhao 1,51 g/kg i prethodno je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.