Djeca predškolske dobi uručila gradonačelniku Mandiću poklon nastao na radionici "Zvijezde u Zvijezdi"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Djeca predškolskog uzrasta uručila su danas poklon gradonačelniku Damiru Mandiću kojega su izradili na radionicama “Zvijezde u Zvijezdi” u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić u sklopu manifestacije „Zvjezdano ljeto 2022.“, a povodom 443. rođendana grada Karlovca. Radi se o dvanaest zvjezdanih „osobnih iskaznica” grada Karlovca na drvenoj bazi u obliku stare karlovačke četvrti “Zvijezda”.

    -Djeca su u okviru radionice upoznala dvanaest znamenitih Karlovčana ili osoba koje su dio života živjele u Karlovcu, te lokacija i događaja iz povijesti grada o kojima bi baš svi trebali znati ponešto, kazala je jedna od voditeljica radionice, Ivana Mihalić.

    Gradonačelnik Damir Mandić je pak svakom djetetu poklonio bojanku. Zahvaljujući na poklonu istaknuo je:

    -Mogu reći da mi je ovaj „protokol“ povodom Dana grada svake godine najdraži, jer s djecom je ustvari najzanimljivije. Ovaj poklon će ove kao i prethodnih godina dobiti svoje mjesto kao aranžman u uredu gradonačelnika, tako da će ga moći vidjeti svi koji dolaze. A ono što možemo od ove djece svi zajedno naučiti, pogotovo mi odrasli, to je ona jedna djetinja iskrena emocija prema svome gradu i mogu samo reći pa i kad je ljubav prema gradu, da budemo djeca, poručio je Mandić.