Stručni žiri već je odabrao pobjednika, a onaj koji dobije najviše glasova u anketi , postavljenoj na web stranicama Jutarnjeg lista dobit će posebnu nagradu publike na konferenciji koju u utorak suorganizira ovaj list

Dijana Prpić među 10 najboljih poljoprivrednika

VIŠE IZ RUBRIKE

  Izbor za najboljeg poljoprivrednika, koji u Hrvatskoj organizira ambasadorica projekta i europarlamentarka Marijana Petir, ušao je u završnu fazu. Stručni ocjenjivački sud odabrao je deset najboljih. Jutarnji list vam je donio njihove priče - kako posluju, kako su uspjeli i koji su im planovi za budućnost.

  Uz  priče  o 10 poljoprivrednika u Jutarnjem listu,  može se  sudjelovati i u anketi u kojoj birate vama najboljeg!

  Glasati možete ovdje do ponedjeljka, 8. travnja, do 22 sata.

  Inače, Stručni žiri već je odabrao pobjednika, a onaj koji dobije najviše glasova u anketi dobit će posebnu nagradu publike na konferenciji koju u utorak suorganizira Jutarnji list.

  Među 10 najboljih je i naša Dijana Prpić s kojom su nedavno razgovarali i novinari Karlovačkog tjednika.  U tekstu Jutarnjeg lista između ostalog se navodi:

  -Mnoge zvijezde društvenih mreža i internetskih servisa, pa i showbiza, mogle bi pozavidjeti jednoj poljoprivrednici koja u posljednje vrijeme zaokuplja pozornost javnosti. Ona je Diana Prpić iz Brežana kraj Karlovca, apsolventica je prava i vlasnica jednog od najuspješnijih OPG-ova u Karlovačkoj županiji. U posao je krenula sa svojih 13, kad je OPG pokrenula baka Mara. Bavili su se svim poljoprivrednim granama, “pokrili” su voće, povrće i žitarice i prerađevine te uzgajali stoku, a nisu se libili ni eksperimentirati, još je baka uvela u proizvodnju batat, tada novu i relativno nepoznatu vrstu povrća.

  Dijani i njezinoj obitelji najiskrenije čestitke!