Uskoro će imati i cijelu kolekciju od četiri muška i četiri ženska mirisa

David Gorup prvi u regiji ima parfem koji nosi njegovo ime

VIŠE IZ RUBRIKE

    David Gorup može se pohvaliti da je prvi čovjek u regiji čije ime nosi jedan parfem. Tvrdi da su rijetki u Europi koji imaju parfem pod svojim imenom, a među kojima je njegov imenjak David Beckham. David je naime izabran na audiciji od strane tvrtke Croatian Parfume House, vlasnika Tomislava Vrbaneca koja ima sjedište u Londonu, a ima 40 parfumerija širom Europe.

    - Prije godinu dana su krenuli s poslom u Hrvatskoj. Tražili su ljude koji će prvi imati svoj parfem, odnosno parfem pod svojim imenom ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Tu sam ja izabran. Parfumerija, dakle, proizvodi parfem, koji nosi moje ime, moj logo. Bila je audicija na kojoj je bilo prijavljeno dosta ljudi, a izabran sam na temelju pratitelja na Instagramu i njima je bilo u interesu da proizvode parfem s imenom nekog tko može pomoći u dizanju popularnosti u Hrvatskoj. Kroz mjesec dana u planu je izbaciti cijelu kolekciju od četiri muška i četiri ženska mirisa koji će imati svaki svoje ime, ali bit će by David Gorup, pojašnjava David.

    Budući solidno ide prodaja, izabran je za voditelja projekta i njegov je posao da nađe nove ljude koji će dobiti parfeme sa svojim imenom. Kako bi promovirao parfeme, u planu je u Karlovcu organizirati „Parfemsku učionicu“, a bit će u prigodnom tonu u povodu Valentinova pa će se neki od mirisa moći dobiti i u nagradnim igrama. (kb)