Prvi Karlovački

David Gorup, iz Kamanja, kandidat je za župana Karlovačke županije ispred Živog zida

Autor: Branko Obradović

13.05.2021

Promo

David Gorup, iz Kamanja, kandidat je za župana Karlovačke županije ispred Živog zida. Stranke koja nikoga nije pokrala i koja je uvijek držala dosljedno svojih politika. Za razliku od HDZa i SDPa koji desetljećima vladaju i uništavaju našu županiju i cijelu Hrvatsku.

U odnosu na druge protukandidate, dva iz HDZa i jednog SDP-a mladi David predstavlja Hrvatsku mladost koja ne želi odustati od borbe za pravednu i poštenu Hrvatsku.

-Tu sam ispred birača od kojih samo tražim jednu priliku da pokažem koliko ja i Živi zid možemo učiniti – govori nam u neformalnom razgovoru David čija borba podsjeća na onu Davida protiv Golijata.

-Naša je županija mala Švicarska. I tako ju vidim za 20 godina. Agroturizam. Obiteljski hoteli. Kampovi pored rijeka. Cikloturizam. Domaća hrana. Nevjerojatan potencijal stoji i čeka da ga netko sa vizijom pokrene. Na korist svakom OPG-u  i svakom stanovniku. Ali i onima koji tek žele živjeti na obalama Mrežnice ili Plaškoj dolini – izgovara David u jednom dahu i dodaje.

Županija je osnivač škola, vrtića, bolnica. Kao župan ću organizirati otkup domaćih proizvoda od naših lokalnih OPG-ova i posluživanje djeci na stolove umjesto uvozne hrane koja se sada servira, a koje je često upitne kvalitete. Time ćemo jamčiti opstanak svim poljoprivrednim gospodarstvima, njihovo kvalitetno poslovanje, a našim najmlađima i svim korisnicima bolnica zdrave obroke. Toliko jednostavno, a toliko korisno. Zamislite sir naše neke male sirane iz Saborskog ili domaća jaja iz Ogulina na stolovima naše djece. Zar nije savršena slika, istaknuo je David Gorup.

Zamolili smo ga za završnu poruku biračima.

-Znamo da nismo savršeni, ali samo želimo dobro svojoj zemlji i svojoj djeci. Da naša mladost ne treba svoj život tražiti trbuhom za kruhom izvan Hrvatske. Izađite na izbore, molim vas, jer vojska glasača HDZ-a sigurno neće ostati doma. Četiri su kandidata. Dva HDZ-a, (mislim na jednog koji predstavlja Škoru, a do jučer je bio HDZ) i SDP. Ljudi bez vizije, plana i programa. Četvrti smo mi, za kraj je rekao David Gorup, kandidat za župana Karlovačke županije.