Prvi Karlovački

Danka Pavletić: “Roditelji koji trenutno imaju poteškoća s prijavama na sustav e-Građani, neka ne brinu”

Autor: Sunčica Laić

19.05.2022

Karlovac

Na aktualnom satu posljednje sjednice Gradskog vijeća, HDZ-ova vijećnica Mirjana Mladenović rekla je kako neki roditelji koji ove godine upisuju djecu u vrtiće imaju određenih poteškoća prilikom prijavljivanja u sustav e-Građani, te su zatražili pojašnjenje.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac, Danka Pavletić podsjetila je kako se ove godine roditelji ne mogu priključiti bez prijave na sustav e-Građani.

-Javljaju se neke poteškoće, problemi i pogreške u sustavu. Mi smo dali dostupnu pomoć svim roditeljima na internet stranicama dječjih vrtića Karlovac i Četiri rijeke. Roditelji se redovito javljaju, tko naiđe ne neki problem mi mu pomognemo što telefonski ili oni sami dolaze u vrtić. Želimo poručiti da smo dostupni cijelo ovo razdoblje do 20. svibnja do kada traju upisi. Trenutno kao administratori ne možemo ući u aplikaciju, međutim nakon što završe prijave moći ćemo ući u aplikaciju. Roditeljima poručujemo da se ne brinu ako se nešto nije učitalo ili su imali nekih poteškoća, mi ćemo ih kontaktirati. Neki roditelji tako da su predali prijavu, ali kako im se neke stvari nisu uspjele učitati. Poručili smo im da nazovu odmah poslije 20. svibnja i otvorit ćemo te prijave i otključat ćemo im aplikaciju i oni će moći priložiti navedeno, tako da stvarno nema razloga za brigu, poručila je Pavletić.