Hrvatski zavod za zapošljavanje

Dani poslova u turizmu

VIŠE IZ RUBRIKE

Mogućnost zapošljavanja

Iz naše županije u organizaciji HZZ-a u srijedu, 01. veljače u Zagreb odlaze nezaposleni i maturanti s tri autobusa. Nadamo se da će mnogi od njih pronaći posao kakav traže, poručuje Mehle.

Nakon dvije godine stanke, ove godine u cilju aktiviranja domaće radne snage za nadolazeću turističku sezonu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo turizma i Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerima organiziraju Dane poslova u turizmu u Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu.

Dani poslova u turizmu prilika su da najuspješniji hrvatski turistički poslodavci na jednom mjestu predstave mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor i povežu se sa nezaposlenima, maturantima i  studentima koji u turizmu žele raditi i razvijati karijeru.

-Iz naše Županije u organizaciji HZZ-a u srijedu, 01. veljače u Zagreb odlaze nezaposleni i maturanti s tri autobusa. Nadamo se da će mnogi od njih pronaći posao kakav traže. Prijevoz financiraju Grad Ogulin i Županija Karlovačka. Autobus iz Ogulina kreće s autobusnog kolodvora u 8 sati, dok je polazak autobusa iz Karlovca u 8.30 sati, također s autobusnog koldovora, poručuje Ivana Mehle, predstojnica karlovačkog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.