Udruga Zvončići

Dani otvorenih vrata udruga - na Švarči svoja vrata otvara udruga Zvončići

VIŠE IZ RUBRIKE

Ovog petka

Posjetitelji će imati mogućnost poslušati predavanja o uslugama koje pružaju u našoj zajednici, stavljajući poseban naglasak o važnosti rane razvojne podrške, terapiji senzorne integracije, radnoj terapiji, logopedskoj terapiji.....

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade RH godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići iz Karlovca otvara svoja vrata u petak, 7. lipnja od 9 sati.

Iz Udruge Zvončići pozivaju sve zainteresirane građane da ih posjete povodom Dana otvorenih vrata, a imat će mogućnost poslušati predavanja o uslugama koje pružaju u našoj zajednici, stavljajući poseban naglasak o važnosti rane razvojne podrške, terapiji senzorne integracije, radnoj terapiji, logopedskoj terapiji, neurofeedback treningu i ADOS-2  opservacijskim  protokolu za dijagnostiku poremećaja iz spektra autizma.

Osim informativnih predavanja o radu Udruge Zvončići bit će  mogućnost postaviti pitanja ili podijeliti svoju zabrinutost vezanu za razvoj djeteta.

Za najmlađe osigurane su senzomotoričke radionice, radionica ''Teta pričalica'', kreativne radionice i isprobavanje neurofeedback treninga. Zbog organizacije mole da svoj dolazak potvrdite na linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZwRgNFQPfT8Zde4PGS6RD6DiR1nzjQuiMEYbd37b19NKjzw/viewform?usp=pp_url   ili skenirajte kod.