U Ogulinu proslavljena 29. obljetnica HDZ-a u Karlovačkoj županiji, a svečanosti je prisustvovao predsjednik HDZ-a i predsjednik Hrvatske vlade Andrej Plenković

Damir Jelić: "HDZ ima čvrste temelje u Karlovačkoj županiji"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Svečano obilježavanje 29. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Karlovačkoj županiji održano je danas u Ogulinu. Proslavi je prisustvovao predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković. Prije svečanosti položen je vijenac i zapaljene su svijeće kod spomen obilježja u Ogulinu. Proslava je održana u Školskoj sportskoj dvorani, a prije svečanosti održana je kraća konferencija za novinare. Izjave su dali predsjednik Gradske organizacije HDZ-a grada Ogulina Tomislav Lipošćak i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić. Lipošćak je istaknuo da izuzetno zadovoljan što je Ogulin domaćin proslave.

    -Moram izraziti prvenstveno zadovoljstvo što se ove godine obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji, a samim time i u Ogulinu, održava u našem gradu. Moram se zahvaliti predsjedniku HDZ-a i predsjedniku Hrvatske vlade Andreju Plenkoviću i kompletnom vodstvu stranke što su nas odlučili podržati i što su danas ovdje s nama. Zahvala je ne samo zbog dolaska, nego i općenito zbog svega što ova Vlada čini i što nam daje potporu u Ogulinu i u projektima, koji se spuštaju i podupiru s državne razine. Također zahvala i predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a i županu Karlovačke županije Damiru Jeliću na svemu onome što je Ogulin kroz županijske projekte "407 za 047" u ovom razdoblju dobio i zbog svega onoga što nam slijedi u idućih nekoliko godina, kazao je Lipošćak.

    Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i župan Karlovačke županije Damir Jelić kazao je da je na proslavu u Oguline došla trećina Hrvatske vlade.

    -Zahvala Tomislavu Lipošćaku, trećina Hrvatske Vlade je u Ogulinu. Sjećamo se onih slavnih vremena pred tridesetak godina s vjerom da nam jednako tako dobra vremena slijede. HDZ u Karlovačkoj županiji u ovih tridesetak godina nikada nije imao natpolovičnu Skupštinu, a sada je ima. Toga ne bi bilo da nemamo ovakve temelje, a danas slavimo 29. godina tih temelja, koji su vrlo i iznimno čvrsti, zapravo jedinstveni na području cijele Republike Hrvatske, rekao je Damir Jelić. (v.b. i b.o.)