Prvi Karlovački

Dalmatinski hram ljepote dobiva svoje digitalno lice

17.07.2019

Vijesti

Najveći anti-age centar za oblikovanje tijela u Dalmaciji DermaMed poprima novo ruho kako bi se što bolje i modernije približila svojim korisinicima.

Prvi dojam iznimno je važan, a naša poslovna web stranica mnogima je upravo to – prvo upoznavanje s DermaMedom. Nova stranica bit će optimizirana za rad na različitim uređajima i omogućit će nam kvalitetniju interakciju s klijentima. Uz više informacija i niz dodatnih funkcija prilagođenih krajnjem korisniku, vjerujem da će pozitivno doprinijeti našoj konkurentnosti, smatra dr. med. Anđela Prolić, osnivačica centra.

Kako bi poboljšala dostupnost informacija trenutnim i budućim korisnicima usluga, DermaMed za pomoć se obratila Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)DermaMedov novoosmišljeni koncept web stranice koji olakšava dostupnost informacija o problemima kože, mršavljenju, zdravoj prehrani te mogućnostima tretiranja kože lica i tijela, HAMAG-BICRO je u sklopu programa WWW vaučeri za MSP-ove sufinancirao s gotovo 60 tisuća kuna. Izrada web stranice trenutno je u tijeku, a kada bude gotova, korisnici će na jednom mjestu imati sve dostupne informacije o DermaMedu. Također će moći poslati i direktni upit liječniku te dobiti odgovore u najkraćem mogućem roku. DermaMed nudi inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije te pruža cjeloviti pristup, od dijagnostike do plana tretmana prilagođenog potrebama pojedinog klijenta. Uz fitness i wellness centar, DermaMed kontinuirano obogaćuje svoju ponudu najnovijim aparatima i inovativnim tehnologijama rada.

Pratim svjetske trendove u estetskoj medicini i kozmetici, ulažem u vlastitu edukaciju i edukaciju djelatnika te otvoreno prihvaćam nove ideje što rezultira inovativnim metodama rada. Uspješan poduzetnik uvijek uči, ide naprijed i kontinuirano nadmašuje očekivanja. Osobno zadovoljstvo, zadovoljstvo osoba koje me okružuju i klijenata za mene su jedino pravo mjerilo uspjeha, zaključuje Prolić.