Za produkciju je zaslužan Igor Kotal, poznati velikogorički glazbenik

Coolins najavljuje svoj treći diskografski singl ‘Pusti me’

VIŠE IZ RUBRIKE

    Glazba

    Priprema za nadolazeće koncerte

    Nakon uspješnog singla ‘Samo ti’ koji se emitira diljem lijepe naše,pop pjevač Karlo Bartolec,javnosti poznatiji kao Coolins,snimio je svoj treći diskografski singl pod nazivom ‘Pusti me’. Naime riječ je o ljubavnoj pop baladi za koju tekst i glazbu potpisuje Ivan Dvorneković inače glazbeni kolega i dugogodišnji prijatelj pjevača.

    ‘Ivan i ja se znamo već skoro 11 godinu a u njemu sam vidio zaista ogromni potencijal pa sam rekao odnosno došao na ideju zašto mi ne bi napisao pjesmu u mojem pop stilu,i tako je i bilo.Poslao mi je demo verziju pjesmu i odmah na prvu me osvojila,jednostavno sam se poistovjetio sa stihovima i unio emotivno maksimalno u pjesmu,nadam se da će i publika osjetiti onu emociju koju sam ja osjetio dok sam je pjevao,kazao je pjevač.

    Za produkciju je zaslužan Igor Kotal, poznati velikogorički glazbenik koji već par godina surađuje sa Coolinsom. Tim priprema glazbeni video spot pod redateljskom palicom Edija Vladića koji je zaslužan za scenarij spota,a kako će spot izgledati i kako pjesma zvuči,publika će već početkom idućeg mjeseca moći premijerno poslušati novo izdanje mladoga pjevača. Pjevač se također priprema i za nadolazeće koncerte o kojima će njegovi fanovi biti obavješteni putem njegovog Instagram profila, instagram.com/coolins.music