Nogometni klub "Karlovac-veterani" okončao još jednu uspješnu godinu

Članovi Nogometnog kluba "Karlovac-veterani" bili su vrlo aktivni u 2020. godini, unatoč koroni

VIŠE IZ RUBRIKE

    Članovi Nogometnog kluba "Karlovac-veterani" u godinu, koja je sad već na izmaku, ušli su organizirano i ambiciozno na čelu sa predsjednikom Josipom Kursom, dopredsjednicima Borisom Vinskim i Zdenkom Poljakom, tajnikom Vladom Grgićem te članovima Izvršnog odbora Antom Plivelićem, Stjepanom Špoljarićem i Vladom Vrbetićem. Malonogometnim "haklom" u dvorani Prirodoslovne škole na Gazi krenuli već 12. siječnja. Fotografirali su se i izradili klupski kalendar za 2020. Nažalost, 18. siječnja su se s tugom u srcu oprostili od svoga dugogodišnjeg člana Marija Jutta. Izvještajnu godišnju skupštinu kluba održali su 7. veljače, a već 15. veljače nastupili u Črnomlju na međunarodnom veteranskom malonogometnom turniru u organizaciji prijateljskog kluba "Bela krajina" i gdje godinama tradicionalno nastupaju. U konkurenciji pet momčadi osvojili su drugo mjesto, a njihov igrač Luka Vinski bio je najbolji strijelac turnira sa šest postignutih golova. U dvorani Prirodoslovne škole rekreirali su se svake nedjelje do 15. ožujka i pojave pandemije koronavirusa te odluke Stožera civilne zaštite o obustavi svih sportskih aktivnosti, odnosno zatvaranja sportskih dvorana. Ponovno su se okupili 24. svibnja na Vunskom polju gdje su nastavili sa sportskim aktivnostima i tamo se okupljali sve do 21. lipnja. Od 28. lipnja sve aktivnosti sele u Donje Mekušje na igralište Nogometnog kluba "Kupa" gdje su se ugodno osjećali sve do 25. listopada i novonastale situacije uzrokovane virusom COVID-19.

    -U ovoj godini odigrali smo četiri utakmice i ostvarili dvije pobjede i dva remija, uz gol razliku 8:4. Strijelci su bili Luka Vinski, koji je postigao šest pogodaka i Anđelko Obrovac dva. Tijekom 2020. godine održali smo 32 hakla i odigrali 61 utakmicu, postignuto je 797 golova, a nastupilo je 25 igrača. Najbolji strijelac bio je Kristijan Špoljarić. Najredovitiji na našim haklovima, odnosno sve utakmice, 61, odigrali su Josip Žafa i Vlado Grgić. Družili smo se, haklali i međusobno pomagali. Za rođendane, imendane, rođenja unuka ili unuke, prigodom kupovina auta i sličnih razloga priredili smo 13 domjenaka. Najaktivniji članovi kluba tijekom godine bili su Vlado Vrbetić, Stjepan Špoljarić, Ante Plivelić i Denis Peretić. Sve naše aktivnosti financirali smo vlastitim sredstvima, uglavnom od članarine članova kluba, kazao je tajnik kluba Vlado Grgić.

    Članovi Nogometnog kluba "Karlovac –veterani" u 2020. godini bili su Josip Kurs, Vlado Grgić, Zdenko Poljak, Boris Vinski, Ante Plivelić, Stjepan Špoljarić, Vlado Vrbetić, Zvonko Mateša, Josip Žafa, Luka Vinski, Kristijan Špoljarić, Anđelko Obrovac, Mario Ivšić, Nikola Lesar, Damir Ivić, Denis Peretić i Josip Okičić. Voditelj momčadi je Anđelko Obrovac.