Prvi Karlovački

Članovi karlovačkog HNS-a darivali građane povodom Valentinova

Autor: Sunčica Laić

16.02.2022

Politika

Članice i članovi HNS-a grada Karlovca nastavili su tradiciju obilježavanja dana zaljubljenih – Valentinova darovanjem prigodnih poklona svojim sugrađankama i sugrađanima.

Puno ljubavi, zdravlja i sreće građankama i građanima grada Karlovca zaželjele su vrijedne i uvijek pozitivne članice HNS-a na čelu sa Darkom Rendulićem, predsjednikom karlovačkog HNS-a.

HNS Karlovac organizirao je podjele prigodnih slatkiša i srca sa porukama na šetalištu kod slapa na Korani, kao i na Korzu kod Šebetićeve ulice.

Sukladno prigodi Valentinova poručili su da „Ljubav trebamo živjeti svaki dan, a nama je ljubav naš grad i svi ljudi koji žive u njemu i svojim osmijehom i pozitivnim stavom svima nam uljepšavaju svaki dan. Sretno Valentinovo!“.

-Darivanje prigodnih poklona simboličan je znak pažnje prema svakoj građanki i građaninu grada Karlovca jer zaslužuju kvalitetniji život u svom gradu, a za što se i zalaže HNS svojim vizijom, programima i projektima

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati će nastaviti djelovati u pomaganju onima potrebitima, te svojim politikama nastojati poboljšati i život svih naših sugrađanki i sugrađana, posebice djece, mladih i umirovljenika, poručio je predsjednik GO HNS Karlovac, Darko Rendulić.