Prvi Karlovački

Četvrti prvenstveni poraz karlovačkih nogometaša i dalje bez postignutog gola

Autor: Branko Obradović

12.09.2020

Sport

"Karlovac 1919" - "Dugo Selo" 0:3

Nogometaši “Karlovca 1919” poraženi su danas na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u petom kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte od momčadi “Dugog Sela”. Gosti su  pobijedili s 3:0, a pogotke su postigli Maks Slunjski u 36. minuti, Luka Grgić u 85. minuti i Mislav Mikulić u 88 minuti. Karlovčani su doživjeli četvrti prvenstveni poraz zaredom, a scenarij je gotovo isti. Samo što su tri poraza bila s rezultatom 0:1, a sada je momčad iz Dugog Sela postigla tri pogotka. Gosti su bili bolji i zasluženo su odnijeli tri boda. Imali su karlovački nogometaši niz sjajnih prilika, ali jednostavno lopta neće u mrežu. Niti danas Karlovčani nisu bili kompletni Danijel Marinić se ozlijedio, a novi igrač Kristijan Dragović, koji je došao iz “Trnja” iz Zagreba, javio je prije utakmice da je bolestan.

-Evidentno je da nemamo kvalitetu za ovaj rang natjecanja, izgleda da smo s glavama još uvijek u Četvrtoj nogometnoj ligi, gdje igraju nespremni, debeli i ne znam što. Ova je liga bolja i mi za sada ne možemo odgovoriti, ne možemo se prebaciti da to nije ono što je bilo prije godinu dana. Ima šansi, ali nema gola, to je isto odraz kvalitete. Jednostavno protivnički igrači zabijaju, moji ne mogu. Bojim se da nikad nećemo biti kompletni. Peh nas prati od početka prvenstva, prvo je bila korona, onda jedan radi, drugi ima problema sa zdravljem, danas je trebao igrati novi igrač Dragović i javio je da je bolestan. Nama je svaki igrač presudan, ako nismo kompletni, ne možemo spojiti igru i zabiti gol, rekao je trener Matija Štefančić.

“Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Basar, Mićunović, Ramić (od 84. Pahanić), Kelava, Mamić (od 62. Šprajcer), Kurečki, Maletić, Prpić (od 84. Joha) Turkalj i Pausić. Karlovčani gostuju u subotu, 19. rujna od 16 sati i 15 minuta u šestom kolu u Velikoj Gorici kod momčadi “Kurilovca”. Nogometaši “Karlovca 1919” ostvarili su u četiri prvenstvene utakmice četiri poraza, a nisu postigli niti jedan pogodak.