Lutkarski festival

Četvrti dan InPuT Festa u Karlovcu bio je puni uspjeh

VIŠE IZ RUBRIKE

Danas zatvaranje

Organizatori festivala su u sklopu zatvaranja najavili kako su odlučili zadnju predstavu festivala Kugina kuća nastalu u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica pokloniti

Četvrti dan InPuT Festa u Karlovcu bio je puni uspjeh. Ujutro su djeca uživala u predstavama Moj djed je bio trešnjino drvo redatelja Fabrizio Montecchi Lutkovnog gledališča Ljubljana koje je napunilo Gradsko kazalište Zorin dom. Predstavu Balon, slovo i papir izveo je domaćin Gradsko kazalište Zorin dom koje je oduševilo publiku.
Zadnji dan festivala InPuT Fest priprema pravi spektakl. Program počinje u 9:30 na Promenadi u sklopu čega su studenti Akademije za umjetnost i kulturu pripremili brojne izvedbe, a u suradnji s ansamblom Gradskog kazališta Zorin dom održat će se brojne radionice i igraonice. U 11:00 sati predstavit će se Merlin Puppet Theatre iz Berlina, Njemačka s predstavom Noone's land. Organizatori festivala su u sklopu zatvaranja najavili kako su odlučili zadnju predstavu festivala Kugina kuća nastalu u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica poklonit. Ulaz je besplatan te će se predstava održat u 18:00 u Gradskom kazalištu Zorin dom. Svečano zatvaranje u sklopu kojeg će se podijeliti nagrade održat će se u 20:00 sati ispred kazališta.