Prvi Karlovački

Četvrtak, dan besplatnog parkiranja

Autor: Branko Obradović

20.11.2019

Karlovac

Uz besplatnu aplikaciju PayDo, diljem Lijepe naše, možete parkirati bez troškova, uključen i Karlovac

U četvrtak, 21. studenog uz besplatnu aplikaciju PayDo, diljem Lijepe naše, možete parkirati bez troškova. Riječ je o sada već tradicionalnoj akcija kojom je građanima, korisnicima Mastercard® kartica, omogućava cjelodnevno parkiranje bez ikakvih troškova. Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima, na dan akcije dostupna je besplatna kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku.

Na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr besplatno možete preuzete aplikaciju PayDo. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice: bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja odabire se opcija ‘Besplatno uz Mastercard’. Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način u skladu sa svjetskim standardima.

Akcija Dan besplatnog parkiranja osmišljena je s ciljem popularizacije mobilnog plaćanja, u ovom slučaju kupovine parkirališnih karata. U samo godinu dana broj transakcija putem PayDo aplikacije povećao se za nevjerojatnih 600% što je svakako dokaz da digitalizacija javnih usluga poput parkinga korisnicima pruža dodatnu vrijednost: praktičnost i jednostavnost korištenja te naposljetku povoljniju uslugu od postojećih popularnih kanala. Osim povoljnijeg parkiranja dodatna vrijednost plaćanja aplikacijama je jednostavnost, veća brzina i praktičnost, ali i ekološka osviještenost s obzirom na to da se pri plaćanju parkiranja aplikacijama ne koriste papirnate potvrde niti postoji potreba za ugradnjom parking aparata na zemljane, travnate ili druge javne površine.

U Hrvatskoj je trenutno više od sto tisuća korisnika ove aplikacije. Svi oni prepoznali su da jedino PayDo nudi jedinstvenu uslugu na tržištu: osim najvećeg broja lokacija i određenih garaža jedini nudi plaćanje parkiranja uz uštede i poslovnim korisnicima. Građanima je dodatnih naknada omogućeno i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora, ali i velikog broja posebnih parkirališnih karata poput mjesečnih, godišnjih, stanarskih i povlaštenih.

Za korisnike Mastercard kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

PayDo aplikacija aktivna je na lokacijama: Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.

Za više informacija posjetite web stranicu: www.paydo.hr ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp/